ZONE

Pe teritoriul festivalului vor putea fi găsite diverse zone,  delimitate convențional.  Pe lângă zonele bine-cunoscute din anii precedenți, ediția a III-a vine cu un accent sporit pe Zona Jocurilor Team-building.  Iată care vor fi principalele locuri de atracție pe teritoriul festivalului!

  • Intrarea

Prima zona îi va saluta pe toți participanții pe parcursul zilei.  De asemenea,  aici vor fi amplasate informațiile despre festival precum harta locației sau regulile evenimentului.

  • Terenurile de Fotbal și Volei

Aici se vor desfășura Cupa Liceelor la Fotbal și Cupa Universităților la Volei. După ce competițiile vor lua sfârșit,  participanții se vor putea distra cu propriile echipe pe terene.

  • Zona de Catering

Deoarece modul sănătos de viață îmbină atât sportul,  cât și alimentația corectă,  o zona a Festivalului este Catering.  Fiind cel mai gustos popas al participanților festivalului,  aici vă veți putea delecta cu bunătăți și băuturi răcoritoare,  aduse de bucătării autohtoni.

  • Master-Classuri pentru pici

Cei mai mici sportivi vor putea să își petreaca frumos timpul,  însoțiți de voluntarii Bucurie în Mișcare,  împreună cu care vor crea și se vor distra.

  • Zona de Relaxare

După multă joacă, se cere și un moment de respiro.  Zona de Relaxare permite să stați la umbră pe pături și să discutați liber cu prietenii.

  • Zona Team-building

Fiind mult mai extinsă în acest an,  această zona îi unește împreună pe toți prietenii cu jocuri originale. Zona Team-building este locul perfect pentru a face noi cunoștințe sau a întări prietenii vechi.

  • Zona Jocurile Copilăriei și Alte activități sportive

Acesta este spațiul unde copilăria revine chiar și la cei mai mari. Aici veți putea să vă distrați trăgând cu arcul, sărind în saci,  jucând badmington și încercând multe alte activități captivante.

  • Scena

În timpul zilei,  pe scenă se vor desfășura demonstrații sportive,  alături de prezentatorul energic,  EL Radu.  Seara însă scena va găzdui un concert incendiar de la Moldovan National Youth Orchestra și Alex Calancea Band.

FAQ

Unde se va desfășura festivalul?

Bucurie în Mișcare 2018 va avea loc în campusul Universității Tehnice din Moldova,  aflat pe strada Studenților din sectorul Rîscani,  Chișinău.

Când va avea loc?

Evenimentul se va desfășura pe data de 9 septembrie,  începând cu ora 11:00 și se va finisa la aproximativ ora 22:00 a aceleiași zile.

Cum pot fi voluntar?

Pentru a îți înscrie candidatura în rândurile voluntarilor, te rugăm să răspunzi la întrebările formularului de mai jos!

Link formular de înscriere: https://goo.gl/NAQoXW