Despre Bucurie în Mișcare

Pornită în 2012, „Bucurie în Mișcare” este o caravană a sportului și a mișcării în comunitate, care până în prezent a traversat mai multe orașe din România, iar în anul 2016 a ajuns pentru prima dată în Republica Moldova. Evenimentele “Bucurie în Mișcare” își propun să promoveze sportul în masă, mișcarea și competiția în comunitate, dar și să fie un spațiu de promovare a educației pentru tineri. În anii 2016 și 2017 am reușit să organizăm Festivalul atât în Chișinău cât și în alte 3 orașe din Moldova, reușind să implicăm pe această cale mii de copii și de persoane care iubesc mișcare. La primele două ediții am desfășurat curse de alergări și de înot, curse pe biciclete și caravana de joacă în școli pentru copii. Festivalul s-a desfășurat în anii precedenți în Chișinău, Bălți, Cahul și Orhei.

În acest an, după prima săptămână de școală și grădiniță a venit timpul pentru o nouă aventură! Asociația 11even din România, alături de AVI-Moldova pregătesc marea surpriză: Festivalul „Bucurie în Mișcare” la cea de a III-a ediție! Toată lumea care iubește mișcarea este așteaptată pe data de 9 septembrie, începând cu ora 11:00, în campusul Universității Tehnice din Moldova.

Despre AVI Moldova

Asociaţia de Voluntariat Internaţional din Moldova (AVI-Moldova), membră a Service Civil International, organizaţie pacifistă de nivel mondial, este o organizaţie de voluntariat care are drept scop promovarea păcii, toleranţei, voluntariatului internaţional, schimbului intercultural, modului sănătos de viaţă prin intermediul activităţilor de voluntariat. Unul din obiectivele principale este promovarea oportunităților pentru tineri și a proiectelor sociale în comunitatea noastră. Mai multe detalii despre proiectele AVI-Moldova sunt pe site-ul avimd.org și pagina de facebook

Despre Asociația 11even

Asociația 11even a luat naștere la Cluj-Napoca în 2012, din dorința unor oameni cu experiență în zona de business, jurnalism și organziare de evenimente, de a susține diverse cauze comunitare prin intermediul unor proiecte frumoase, derulate în mai multe comunități din România. 11even este preocupată în a dezvolta activităţi prin care să încurajeze creşterea personală a membrilor comunităţilor în care acționează.

Despre Kaufland

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în 7 țări. Programele de responsabilitate socială reprezintă o componentă cheie în strategia companiei. Cea mai mare parte a proiectelor noastre de CSR sunt desfășurate în parteneriat cu asociații nonguvernamentale regionale sau naționale și urmărim implementarea de programe sociale complexe ce se adresează unor grupuri mari de beneficiari. Pe lângă educație și sănătate, sprijinim proiectele dedicate protecției mediului înconjurător și pe cele care au ca obiectiv promovarea unui stil de viață sănătos prin intermediul activităților sportive și adoptarea unei nutriții echilibrate. Informații suplimentare pot fi accesate pe www.kaufland.md

Contact

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați pe contact@bucurieinmiscare.md,  pe pagina de facebook sau instagram.