Reciclăm și ne jucăm” în ajutorul Băncii Gigantice “Covorul Dorului” din Orhei

 

Bucurie în Mișcare Moldova te invită la cel mai variat festival sportiv, unde poți învăța împreună cu noi cum să reciclezi creativ deșeurile. Vino pe 10 iunie, începând cu ora 12.00, și pe 11 iunie, începând cu ora 10.00, la Orhei, în Piața Vasile Lupu, în zona “Reciclăm și ne jucăm”, și alătură-te sesiunilor practice de reciclare pentru a ajuta la ocrotirea naturii și decorarea orașul Orhei.

Participanții la sesiunile ”Reciclăm și ne jucăm” sunt încurajați să ofere obiectele confecționate publicului în schimbul unor donații, pentru a contribui la colectarea resurselor necesare pentru a renova Banca Gigantică “Covorul Dorului” din Orhei. Banca gigantică a fost inaugurată la Orhei în vara anului 2016 la inițiativa comunității Klumea, fiind un proiect 100% necomercial, realizat din contribuții voluntare la inițiativa Consiliului Raional al Tinerilor, Centrului de Tineret și Fondului pentru Tineri din Orhei.

Banca Gigantică “Covorul Dorului”, amplasată cu scopul de a ameliora spațiile urbane, necesită o mică renovare în acest an. “Covorul Dorului” este un monument de entitate națională și reprezintă un simbol al covorului basarabean, desenul de pe el întruchipând un pom al vieții.

Dacă ești interesat să te implici în sesiunile ”Reciclare și ne jucăm”, nu ezita să afli mai multă informație, accesând bucurieinmiscare.md sau pagina Bucurie în Mișcare Moldova.

 

Despre proiect:

„Bucurie in Mișcare” este un proiect de promovare a sportului și mișcării în comunitate, demarat de Asociația „11even” în anul 2012. Până în prezent, proiectul a fost implementat în peste 25 de orașe din România și în Chișinău, Moldova, reunind zeci de mii de participanți.

Asociația 11even din România, alături de AVI-Moldova, cu susținerea companiei Kaufland, anunță cea de-a doua ediție a Festivalului „Bucurie în Mișcare” în Republica Moldova, care se va desfășura timp de 3 săptămâni, în perioada 10 – 25 iunie 2017, în 4 orașe (Bălți, Cahul, Orhei, Chișinău) alese să găzduiască cea mai amplă inițiativă de promovare a mișcării în masă din țara noastră.