1

Zona de jocuri și concursuri pentru copii și familie

20 de spații de jocuri și concursuri sportive. Puteți încerca un joc de badminton, sau unul de fun-tennis, puteți să vă întreceți la concursurile de tir cu arcul sau de aruncări la coș. Pentru cei mici sunt pregătite ștafete diverse, iar pentru cei mai mari terenuri de tenis cu piciorul sau mini-fotbal.

2

Zona de competitii sportive

Fiecare festival va beneficia de un teren special care va găzdui Cupa “Bucurie în Mișcare” la mini-fotbal, destinată copiilor între 10-12 ani. În anumite orașe este disponibil și un teren special pentru o cupă de streetball.

3

Zona “Caravana de joacă” pentru prichindei 

Jocurile pe care adulții de azi le jucau pe când erau copii, se întorc în cadrul festivalului “Bucurie în Mișcare”. Cal și călăreț, elastic, țară, țară vrem ostași, baba oarbă și alte jocuri distractive vor face parte din agenda fiecărui eveniment, aducând bucurie celor mai mici dintre participanți. În anumite orașe sunt disponibile spectacole de teatru de păpuși și alte activități special create pentru copii între 5-10 ani.

4

Scena cu demonstrații sportive, fitness și dans

Demonstrații de kangoo jumps, zumba, fitness, aerobic, pilates, cycling, karate, dansuri de toate felurile vor umple programul fiecărui eveniment. În pauzele de joacă și printre competiții, cei prezenți vor putea lua parte activ la foarte multe activități care, de obicei, sunt disponibile doar în sălile de sport.

5

Zona cu jocuri de teambuilding

În anumite evenimente va fi amenajată o zona specială cu un traseu de team building, unde echipa “Bucurie în Mișcare” îi asteaptă pe toți cei care sunt pregătiți să-și arate îndemânarea. Parcurgerea traseului presupune o competiție între echipe de câte 8 participanți, așa că sunteți așteptați alături de prieteni și colegi.

6

Traseu cros-ul “Bucurie în Mișcare”

Eveniment de deschidere a Festivalului “Bucurie în Mișcare”, corsul va aduce la start deopotrivă copii și adulți. Diplome, medalii și tricouri “Bucurie în Mișcare” îi așteaptă la finish pe cei mai buni dintre aceștia.

7

Zona de crafturi și mesteșuguri

Bucuria jocului se poate regăsi și în procesul de confecționare a unui obiect artizanal, sau în cel de creare a unui obiect handmade (ex. origami, tehnica șervețelului, etc.).

8

Zona cu bunătăți de toate felurile

Standuri cu fructe de la producători locali, sucuri naturale și diverse sortimente de mâncare vor fi deschise pe toată perioada evenimentelor, în anumite orașe din campania “Bucurie în Mișcare” România.

9

Zona de relaxare și cinema în aer liber

O zonă specială pregătită pentru cei care iubesc muzica, chitara și timpul de calitate alături de prieteni. Pe parcursul zilei, toți cei care doresc sunt așteptați la o competiție de board-games, iar la lăsarea serii, în anumite orașe, un cinematograf în aer liber își va deschide porțile pentru cei care iubesc filmul.

10

Reciclam si ne jucam

Campanie de educație privind protecția mediului prin reciclarea creativă a deșeurilor, Reciclăm și ne jucăm propune un spațiu special în care toți cei care doresc pot să aducă jocuri și jucării confecționate din materiale recicabile. Trainerii noștri vor fi pregătiți cu idei și instrumente pentru a-i ajuta pe cei mici să confecționeze la fața locului diverse obiecte, de care se pot bucura ulterior. Cele mai creative jocuri și jucării prezentate în fiecare oraș vor aduce premii speciale celor care le-au creat.